joi, 14 iulie 2011

Urasc caldura!

Sunt nascut primavara, deci nu-mi place nici frigul excesiv, nici caldura excesiva. Dar intre doua rele, as alege raul mai putin rau. As alege frigul. De ce? Sa va explic. Oricat de frig ar fi, mai poti lua niste haine pe tine, te mai poti ghemui langa o soba sau un calorifer si te mai incalzesti. Dar cand e prea cald? Nu-ti poti da pielea jos, sa te mai racoresti. Atat te poti dezbraca, pana la costumul lui Adam (sau al Evei, in cazul fetelor).
Si sa mai continui cu cateva motive pentru care urasc caldura? Toata agitatia din timpul verii, toti care ies din case ca niste muste ce au lenevit tot timpul pana atunci, si cu totii merg...unde credeti? La baie. Merg sa murdareasca Timisul si strandurile (cu apa curata pana sa apara ei). Faceti un dus acasa, dupa aia mergeti sa va scaldati in Timis, nu va spalati in el. Pe langa asta, urasc transpiratia...atat a celor din jur, cat si a mea. Urasc sa ma lipesc de mine insumi. Parca as fi un tampon urias imbibat cu apa sarata, un scai ce se lipeste de tot ce atinge.
Nu stiu voi, dar eu prefer sa stau in casa in timpul zilei cu jaluzelele trase, la racoare (cu 7, 8 grade mai rece decat afara) si sa ma uit la un film, sa joc un Counter Strike sau Flatout Ultimate Carnage decat sa "atarn" pe afara ca un lesinat. E mult mai bine asa.
Acum ma duc sa trag un pui de somn ca maine ma asteapta o zi grea...si calduroasa.
Aveti grija de voi si...stati reci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu