miercuri, 22 iunie 2011

Hai la peste!

Ora 8 fara un sfert, merg la scoala (bine, acum nu mai merg, dar mergeam). Ii vad insirati pe malul Timisului cu o mana intr-o undita si cu cealalta in sold.
Ora 21:00, merg cu prietenii la o bere (sau merg sa ma intalnesc cu prietena; depinde daca are chef sau nu). Aceiasi oameni, acelasi loc, aceeasi pozitie.
Ora 2, ma intorc de la bere. Is tot acolo, de parca nici n-au trecut 5 ore.
Iarna, vara, zi sau noapte, astia stau toata ziua si privesc apa cum curge. Arunca firul intr-un loc si se uita dupa el cum pluteste odata cu apa. Cand li se pare ca s-a plimbat destul, il scot si il arunca din nou, mai la deal.
S-au certat cu sotiile si au plecat de acasa? Nu au ce manca? De ce ii vezi toata ziua acolo? Macar de ar prinde si ei ceva. Mai e cate unul care prinde o piticanie cat degetul meu mic, si atunci toti ceilalti, pe o raza de 2 poste il aclama: "Eeeeee, bravoooo! Ai prins ceva!".
Astia sunt copiii fara prieteni si fara viitor de care vorbeam acum ceva timp (prietenii stiu de ce).
Eu nu ii inteleg. Voi?

3 comentarii:

  1. un pescar:ora 7,tipul isi suna prietena.ora 10,prietena il suna,si el ii spune ca nu mai poate de dorul ei.Ora 10 si 2 minute.Ea suna inca o data sa-i reaminteasca cat de multi il iubeste,si sa stabileasca ora si locul intalnirii.Ora 5 dupa-aminaza,obsedatii se intalnesc,urmeaza apoi 3 ore de dulcegarii,pupici,iubire,amor pasional a la Pepe.Ora 9 ii prinde iar la telefon,acelesi dedicatii siropoase,pline de metafore si complimente.Seara,ora 11.El ii trimite mesaj in care ii spune ca ii e asa dor de ea,si ca parca nu a mai vazut-o de o luna.Voi ii intelegeti?

    RăspundețiȘtergere
  2. astia fac sport de performanta ce stii tu:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal ca intelegem :))
    Si asta nu e sport, e lenevit.

    RăspundețiȘtergere